Nardaker Termelő és Szolgáltató Kft.

Bemutatkozáskarton

Nardaker Kft.

 

kartonCégünk felismerte, hogy a XXI. században a kereskedelemnek, logisztikának, gyártóiparnak és sok más iparágnak elengedhetetlen szükségessége a csomagolás.

A JÓ, megfelelő minőségben elkészített, megtervezett csomagolás.

Az csak akkor lehet megfelelő, ha kívánt terméknek megfelelően van kialakítva.

A fokozódó vevői igények valamint az átlátható és hibamentes gyártás szervezése érdekében cégünk tervei között szerepel az ISO tanúsítvány megszerzése.

Cégünknél hiszünk abban, hogy az állandó mozgásban lévõ világunk kihívásaira csak a folyamatos megújulás adhat eredményes választ.

Azon dolgozunk, hogy napról-napra többet, újabbat nyújtsunk Önnek a csomagolás területén.

A cég stratégiája folyamatosan fejlődni és mindig azt gyártani, amely a mindenkori vevõ igényeit kielégíti, és a jó minõséget képviseli.

Célunk a partnereinkkel való hosszútávú együtt
gondolkodás és a közös érdekek alapján történõ együtt dolgozás.

cartonplast

 

TextiliparMa már mindenki számára létkérdéssé vált az ökológiai egyensúly megőrzése. Ezt a textilipar is szem előtt kell tartsa. Új textíliákat kell kifejleszteni, amelyekkel már nem terheljük az egyre fogyó természeti kincseket, amelyek környezetbarát technológiával készülnek.Cégünk egyik nagy elismertségének örvendő terméke a kartonból készült felhajtókeret. A méteráruk feltekercseléséhez használják a textilipari termékeket gyártó és feldolgozó gyárak, üzemek. Használata praktikus és egyszerű.

Bor és egyéb italkereskedelem. Magyarország egyike a világ legrégebbi és leghíresebb bortermelő országainak. A magyar bor nemzetközi hírnevét nem mennyiségével, hanem jellegzetes minőségével vívta ki. Noha a történelem folyamán vílághírre tett szert, a szőlőművelés és bortermelés számos nehézséggel és válsággal küzdött, s bortermelésünk mindenkor elmaradt a szőlőtermesztés mögött. A 19. században hazánk mind a szőlőtermesztés, mind a bortermelés tekintetében nagyhatalom volt. A megfelelő, minőségi borászati csomagolás elengedhetetlen.

BútorgyártókA bútorok szállításánál célszerű úgy kialakítani a csomagolást, hogy az összes él, felület, sarok épségben megérkezzen hozzánk a vásárlókhoz. Ehhez a csomagoláshoz ajánljuk a karton élvédőinket, sarokvédő technológiát.

Mezőgazdaság Gyümölcsök és zöldségek kis és nagy tömegű szállításához, tárolásához ajánljuk cégünk termékeit. A karton gyümölcskosár a kisebb tömegek praktikus mindennapos szállítására alkalmas, a karton gyűjtőrekesz a nagyobb tömegű zöldség, gyümölcs raktározására alkalmas.

Élelmiszeripar Termékeink az ANTSZ előírásainak megfelelnek. A cukrászat, pékségeknek ajánljuk a tortásdobozt, süteményesdobozt, pizzériáknak a pizzásdobozt.

NehéziparA nehézipar nagy tömegű termékeinek szállítására a cartonplastból készült csomagolást ajánljuk. Darabok elválasztásához a fésűt, tárolására a cartonplast láda a legcélszerűbb csomagolástechnikai megoldás

kartondoboz

KARTONDOBOZ

Cylex Silver Díj

 

|A teljes oldalon található anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek a Nardaker Kft., és partnerei kizázólagos tulajdonát képezik. Azokat részben, vagy egészben felhasználni, más fórumokon, szaklapokban, médiában vagy egyéb helyen közzétenni, a cég előzetes engedélye nélkül Tilos!

©2007 Nardaker Kft.